Συνθήκες… Γάζας στο «Γεννηματάς» – Τι λέει ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Μοιραστειτε το

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ευάγγελος Φιλόπουλος, βρέθηκε στην εφημερία του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» συνοδεύοντας συγγενικό του πρόσωπο. 

Κατάσταση πολύωρων αναμονών και εξάντλησης γιατρών και νοσηλευτών επικρατεί στις εφημερίες του νοσοκομείου «Γεννηματάς», την οποία έχουν καταγγείλει πολλές φορές οι εργαζόμενοί του, τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, φαίνεται πως οι συνθήκες πολέμου παραμένουν, όπως καταγγέλλει και ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, χειρουργός και πρώην διευθυντής της Κλινικής Μαστού του «Αγίου Σάββα», Ευάγγελος Φιλόπουλος.
Ο κ. Φιλόπουλος βρέθηκε στην εφημερία του νοσοκομείου συνοδεύοντας συγγενικό του πρόσωπο. «Μετά από 5.30 ώρες αναμονή με την αδελφή μου ξαπλωμένη σ’ ένα φορείο στο διάδρομο αναχωρήσαμε “οικεία βουλήσει”, χωρίς να έχει ραφτεί το τραύμα της. Εξαντλήθηκα όρθιος να περιμένω και να τριγυρνώ τόσες ώρες, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι έζησα μία υπερβατική εμπειρία. Το νοσοκομείο με την εικόνα του κόσμου που στριμωχνόταν, φώναζε, απειλούσε απεγνωμένους φύλακες (γυναίκες), φορεία να πηγαινοέρχονται ασταμάτητα, ασθενείς παρκαρισμένοι σε δεκάδες φορεία να περιμένουν σε μοντέρνες αίθουσες, τα ασθενοφόρα ασταμάτητα να φέρνουν συνεχώς τραυματίες ή ασθενείς, οι ελάχιστοι γιατροί (τους αλλους πρέπει κάποιοι να τους εξαφάνισαν με βομβαρδισμό ή άλλο τρόπο) και οι νοσηλεύτριες/ες σαν αλλοπαρμένοι να τρέχουν ακούραστα μια στον έναν μιά στον άλλον. Τέτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...