ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος Μητσοτάκη σε ό,τι αφορά στη νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα του Κασσελάκη

Μοιραστειτε το

Σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό για τις αναφορές που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη από το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στη Θεσσαλονίκη. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα υποβάλει κανονικά δήλωση πόθεν έσχες, όπως απαιτεί ο νόμος, τον οποίον ασφαλώς και θα σεβαστεί, διαβεβαιώνει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο και τίποτα ατιμώρητο, προειδοποιεί επίσης.
Στην ανακοίνωση-απάντηση στην ομιλία του πρωθυπουργού στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη να μιλήσει στο προσυνέδριο της ΝΔ, την ώρα που στην Αθήνα η κυβερνητική πλειοψηφία κλείνει με συνοπτικές διαδικασίες την εξεταστική επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών. Δεν βρήκε καν δυο λόγια να αρθρώσει για αυτό το θέμα, που αποτελεί τον βασικό λόγο για το καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου κατά της χώρας μας. Τον πονάει τον κ. Μητσοτάκη αυτό το ψήφισμα, τον πονάνε οι 330 ψήφοι της προοδευτικής Ευρώπης. Αλλά αντί να βάλει μυαλό και να αλλάξει τακτική, ανοίγοντας το δρόμο για πραγματική διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών, επιμένει στη συγκάλυψη. Το ίδιο έκανε και στο σκάνδαλο των υποκλοπών. Δεν μας εκπλήσσει, ως προς αυτό.
Το μόνο που μας εκπλήσσει είναι το θράσος του σε ό,τι αφορά στη νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα του Στέφανου Κασσελάκη. Ασυνήθιστος, προφανώς, στην πορεία αυτοδημιούργητων ανθρώπων που φορολογούνται κανονικά και είναι σε θ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...