ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: Δεν θα νομιμοποιήσω τις ύβρεις που δεν ανασκευάζονται

Μοιραστειτε το

Νέα προειδοποίηση και τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτηση αν τον απασχολεί αν θα του κάνουν το Σάββατο πρόταση μομφής. 

«Το κόμμα πρέπει επιτέλους να ακούσει την κοινωνία. Τα είδα σήμερα το πρωί στη Μεγαλόπολη, και στην Καλαμάτα και στη Σπάρτη και στην Τρίπολη. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αυτά ως πυξίδα του και θέλει να τα λύσει, αυτό θα είναι το πιο αριστερό πράγμα που θα κάνει ποτέ» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Αττική.

Διαμήνυσε εκ νέου πως είναι εκλεγμένος πρόεδρος από τη βάση και προέτρεψε «να ακούσουμε τη βάση».

Παράλληλα, έκανε λόγο για ύβρεις οι οποίες δεν ανασκευάζονται είναι ύβρεις προς όλα τα μέλη και ότι δεν μπορεί ένας πρόεδρος να τις νομιμοποιήσει.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε στις φήμες περί πρότασης μομφής στο πρόσωπό του, τονίζοντας ότι δεν τον απασχολεί αυτήν τη στιγμή, μιλώντας στο MEGA.

Περιοδεία εν μέσω βροχής στον Δυτικό Τομέα Αθηνών

Ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέβη σε αυτήν την τοποθέτηση, κατά την περιοδεία του σε Δήμους του Δυτικού Τομέα Αθηνών (επίσκεψη στους Δήμους Χαϊδαρίου, Αιγάλεω και Περιστερίου).

Αμηχανία στην «προεδρική» πτέρυγα – Όλα ανοιχτά, αποστάσεις κορυφαίων από Κασσελάκη

Νωρίτερα, όπως μετέδωσε το Newsbomb.gr, τα κορυφαία στελέχη του κόμματος -ακόμα και όσα αντιμετωπίζουν με θετική διάθεση τον Στέφανο Κασσελάκη- είναι διατεθειμένα να συζητήσουν όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η επιλογή του να ζητήσει «δημοψήφισμα» για τη διαγραφή των τεσσάρων, θεωρώντας ότι πρόκειται για «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Μάλιστα, σήμερα το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθούν πολλές συναντήσεις ανάμεσα στα κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου, με ορισμένους να μην αποκλείουν ακόμα και προωθημένες κινήσεις εναντίον της νέας ηγετικής ομάδας.

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...