Τέμπη: Με μεγάλες αδυναμίες το σύστημα καταγραφής του ΟΣΕ – Είναι διάτρητο και προσβάσιμο

Μοιραστειτε το

Πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα σχετικά με το σύστημα καταγραφής του ΟΣΕ.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το σύστημα καταγραφής του ΟΣΕ.
Συγκεκριμένα, το σύστημα προστασίας των καταγραφικών του Οργανισμού είναι διάτρητο και οι κωδικοί εύκολα προσβάσιμοι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, άνθρωπος που το χειρίζεται στο OPEN, «οποιοδήποτε πληροφορικάριος ή γνώστης θα μπορούσε να σπάσει τους κωδικούς και να μπει. Νομίζω καταλαβαίνετε ξεκάθαρα τι σας λέω», λέει ο υπάλληλος.

Στο «στόχαστρο» ο πρόεδρος του ΟΣΕ

Οι αποκαλύψεις φέρνουν αντιδράσεις με τους μηχανοδηγούς του ΟΣΕ να ζητούν από τον πρόεδρο του Οργανισμού απαντήσεις για τη διαρροή και την κοπτοραπτική στους διαλόγους.

Σε εξώδικο που έστειλε προς τον ΟΣΕ η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης κάνει λόγο για «εύλογα και σοβαρά ερωτήματα» για το πώς έφυγε το επίμαχο ηχητικό υλικό από τον ΟΣΕ και βρέθηκε να διαρρέεται στον Τύπο.
Μεταξύ άλλων η ΠΕΠΕ σημειώνει:

Με ποιους μετέβηκε λίγες ώρες μετά το δυστύχημα στο ελεγχόμενο σύστημα καταγραφής και αν η είσοδός σας έγινε παρουσία αστυνομικού υπαλλήλου.
Γιατί διατηρήσατε στην κατοχή σας το επίμαχο υλικό επί δύο (2) ολόκληρες ημέρες αντί να μεριμνήσετε για την άμεση παράδοσή του, ως οφείλατε, στις αρμόδιες εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές.
Σε ποιους αποδέκτες κοινοποιήθηκαν τα ηχητικά αρχεία των συνομιλιών αφότου ανελήφθησαν από εσάς λίγες ώρες μετά το δυστύχημα και μέχρι την παράδοσή τους στις αρμόδιες αρχές δύο (2) ημέρες αργότερα.
Πώς διέρρευσε το σχετικό υλικό στα ΜΜΕ και δη με αλλοιωμένο το περιεχόμενο των συνομιλιών, εάν κατά το ως άνω χρονικό διάστημα των δύο ημερών βρισκόταν στην αποκλειστική κατοχή σ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...