Τα άτομα με τροφικές αλλεργίες ενδέχεται να έχουν χαμηλότερο κίνδυνο μόλυνσης από COVID-19

Μοιραστειτε το

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα άτομα που είναι αλλεργικά σε διάφορα τρόφιμα δεν μπορούν να νοσήσουν από COVID-19.

Τα άτομα με τροφικές αλλεργίες μπορεί να έχουν μειωμένη πιθανότητα να μολυνθούν με τον SARS-CoV-2, τον ιό που προκαλεί την COVID-19, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...