Τα γαστρονομικά τοπόσημα της Πάρου: Διαβάσαμε το νέο βιβλίο-ωδή του Γιώργου Πίττα για την κουζίνα του νησιού – iefimerida.gr

Μοιραστειτε το

Βρίσκεσαι πλάι στα καζάνια όπου ετοιμάζεται η σούμα, στις βάρκες που βγάζουν τις σκορπίνες, στην κουζίνα των γυναικών που χτυπάνε για ώρα την σκορδαλιά για να γίνει αφράτη. Βρίσκεσαι στην ιστορία της Πάρου και της γεύσης του, ξεφυλλίζοντας το νέο βιβλίο του Γιώργου Πίττα που παρουσιάζεται απόψε στο νησί.
«Ο καπετάν Λινάρδος, ο καπετάνιος θρύλος της Νάουσας, με τη γυμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα