Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Ιανουαρίου | newsbreak

Μοιραστειτε το

ΚΡΙΟΣ: Υπομονή, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα είναι η… μαγική συνταγή για να βρείτε αυτά που έχουν αξία στη ζωή σας. Χαλαρώστε, διότι σας χαρακτηρίζει έλλειψη ελέγχου των συναισθημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή μπορεί να συμβεί και ένα αναπάντεχο συναπάντημα, μερικοί από εσάς θα νιώσετε ότι έρχονται τα πάνω κάτω μέσα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν είναι τόσο οδυνηρό να παραδεχθείτε κάποια λάθη σας, όταν αγαπάτε πραγματικά. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφιερώστε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να ασχοληθείτε με μέλη της οικογένειάς σας. Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε την αισθηματική ζωή σας, τουλάχιστον φροντίστε να τη βελτιώσετε.

ΛΕΩΝ: Εάν εξαιρέσουμε την ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει κάποιες στιγμές, η μέρα θα είναι υπέροχη. Ο σύντροφός σας περνά ένα μεταβατικό στάδιο και έχει ανάγκη από συμπαράσταση και συμβουλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσοι έχετε ήδη μια σχετικά καλή σχέση διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας. Να θυμάστε ότι αργότερα θα μπορέσετε να κρίνετε πιο σωστά.

ΖΥΓΟΣ: Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν, γι’ αυτό μην είστε απόλυτοι, καθώς κάποιες από τις σχέσεις που δεν μπορούν να προχωρήσουν θα… ταρακουνηθούν επικίνδυνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιθανόν να διαπιστώσετε ότι μια πρόσφατη γνωριμία δεν ήταν μόνο ενθουσιασμός και ίσως κάποια αψιμαχία σας να μην αφήσει σημάδια, εφόσον υπάρχει πραγματική αγάπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρωτεύουσας σημασίας θα είναι να τεθούν ορισμένοι όροι απ’ όλες τις πλευρές και στη συνέχεια να προσδιοριστεί η «χρυσή τομή» ανάμεσά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχουν αρχίσει και εμφανίζονται κάποια ευαίσθητα σημεία στην υγεία σας. Ενας έλεγχος θα σας απαλλάξει από περίεργες σκέψεις που επιβαρύνουν την ψυχολογική κατάστασή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η άρνηση που έχετε κάποιες φορές να δείτε την πραγματικότητα του εαυτού σας οφείλεται στην άρνηση να παραδεχτείτε τα ελαττώματα που έχετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα σκαμπανεβάσματα της τύχης θα απαιτήσουν από εσάς γερά νεύρα, καθώς θα πάρετε μια γεύση του τι θα επακολουθήσει στις προσωπικές και τις κοινωνικές σχέσεις σας.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα