Τι να προσέχετε αν τρώτε βλίτα

Μοιραστειτε το

Τα βλίτα (Amaranthus spp.) είναι χόρτα ιδιαίτερα δημοφιλή τους καλοκαιρινούς μήνες στην ελληνική κουζίνα τόσο ως βραστή σαλάτα, όσο και σε διάφορες άλλες εκτελέσεις (π.χ πίτες ή σούπες). Συνήθως βράζονται και σερβίρονται με λάδι, λεμόνι και αλάτι, ενώ βρίσκουμε διάφορες ποικιλίες – είδη βλίτων ανά περιοχή. Τα φύλλα τους είναι τρυ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα