Τι σημαίνουν οι «εκκαθαρίσεις» στελεχών από Κασσελάκη – Ήθελε να «φάει» και τον Ζαχαριάδη

Μοιραστειτε το

Στην απομάκρυνση δύο στελεχών πρώτης γραμμής από έμμισθες θέσεις, προχώρησε τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Στέφανος Κασσελάκης, προϊδεάζοντας με αυτό τον τρόπο για την «εκκαθάριση» των μη αρεστών προς την ηγεσία στελεχών, αλλά και εργαζόμενων στο κόμμα και τα κομματικά ΜΜΕ.

Η αρχή έγινε με την απομάκρυνση του Θανάση Θεοχαρόπουλου από επιστημονικού συνεργάτη της βουλευτού Βοιωτίας, Γιώτας Πούλου, βάλλοντας ευθέως κατά της «Φρουράς Τσίπρα». Σήμερα, απέλυσε τον Γιώργο Τσίπρα από επιστημονικό συνεργάτη του κόμματος – ο οποίος ήταν ένα από τα 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που είχαν υπογράψει υπέρ της υποψηφιότητας του, πέρσι τον Σεπτέμβριο, συνεχίζοντας το «πογκρόμ» σε βάρος των «αντιφρονούντων».

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως τη Τρίτη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου, ζητήθηκε και η απομάκρυνση του Κώστα Ζαχαριάδη από επιστημονικό συνεργάτη του βουλευτή Ανατολικής Αττικής, Γιώργου Καραμέρου. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η απαίτηση Κασσελάκη, προσέκρουσε στην κατηγορηματική άρνηση του βουλευτή, που υποστήριξε πως ο Κώστας Ζαχαριάδης δουλεύει πολύ σκληρά για το έργο του κόμματος στη Βουλή.

«Θύματα» των διώξεων και της συρρίκνωσης της «Αυγής» και του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», θα είναι και όσοι εργαζόμενοι δεν λάβουν «πιστοποιητικό νομιμοφροσύνης» από τον πρόεδρο και την ηγετική ομάδα που τον περιβάλλει – τη στιγμή που πληθαίνουν οι καταγγελίες ότι έχει προχωρήσει σε αθρόες προσλήψεις.

Πηγές Κουμουνδούρου: Πληρώνονταν ενώ είχε αποχωρήσει

Ο Γιώργος Τσίπρας είχε έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ως διευθυντής της ΚΟ παρόλο που είχε πάψει να βρίσκεται στη θέση αυτή εδώ και τρεις μήνες. Ο ίδιος είχε ζητήσει να συνεχίσει να πληρώνεται για έναν επιπλέον μήνα, μετά την αντικατάστασή του και την υποβολή υποψηφιότητας για στην ευρωβουλή, ώστε να διατηρήσει την ασφαλιστική κάλυψη κι έμεινε τελικά έμμισθος για πολύ μεγαλύτερο διάστημα από ότι είχε ζητήσει.

Όλα όσα ο ίδιος υποστήριξε ότι δήθεν αποτέλεσαν την αιτία της διακοπής της σύμβασης του, είναι τουλάχιστον προσχηματικά καθώς δεν ήταν «εκτός γραμμής» όσων ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, είχε ανακοινώσει στην συνεδρίαση της ΚΟ, την προηγούμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, στελέχη του κόμματος κοντά στην ηγεσία, σημείωσαν πως με τον Στέφανο Κασσελάκη στην ηγεσία, θα «κοπούν οι αργομίσθιες».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...