Το αγοράκι της φωτογραφίας συμμετείχε στο «Your Face Sounds Familiar» – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

Μοιραστειτε το

Το χαριτωμένο αγοράκι της φωτογραφίας, με το όμορφο χαμόγελο, είναι γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, που έχει λάβει μέρος στο «Your Face Sounds Familiar».
Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Πηγή: Instagram/isaiasmatiaba

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Ησαΐα Ματιάμπα στην παιδική του ηλικία.

Ποιος είναι ο Ησαΐας Ματιάμπα
Ο Ησαΐας Ματιάμπα γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1983 στα Ιωάννινα. Ο πατέρας του κατάγεται από την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, ενώ η μητέρα του είναι Ελληνίδα. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν είχε πει: «Είμαι μιγάς, προέρχομαι από μια λευκή μητέρα και από έναν Αφρικανό πατέρα, άρα είμαι μαύρος, σε σχέση με τους λευκούς. Νιώθω πολύ παράξενα, όταν διαπιστώνω σε ανθρώπους -και δεν έχει να κάνει με το λευκό ή το μαύρο- ότι νιώθουν «κάπως» απέναντί μου»
Μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρή ηλικία ασχολούνταν με την μουσική. Μάλιστα ο Ησαΐας Ματιάμπα έχει κάνει σπουδές κλασικού πιάνου στο Ωδείο Γκύζη. Καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» είχε αναφέρει: «Ήμουν πολύ χαμογελαστό παιδί και πειραχτήρι. Έκανα φουλ σκανταλιές. Από 13 χρονών είχα δηλώσει στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μουσική. Ο παππούς μου ήταν ιερέας και όταν ήμουν δημοτικό ήθελα να γίνω και εγώ. Ήμουν και ψάλτης και παπαδοπαίδι, οπότε ήταν κάτι που με επηρέασε αρκετά. Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που θα ήθελε να δοκιμάσει αυτό το στοιχείο».

Ακόμα, σχετικά με τα παιδικά του χρόνια είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»: «Σαν παιδί η οικογένειά μου αντιμετώπισε οικονομικές κακουχίες, αλλά και ρατσιστικές. Είχα πάει να βγάλω ταυτότητα και πήγαμε όλοι οικογενειακώς και αυτό που είπε ο αστυνομικός μέσα στο γραφείο ήταν “Τι γυρεύουν όλοι οι μαύροι εδώ μέσα, φύγετε έξω…”. Αφού βγάλαμε, το πρώτο πράγμα που είπα στην μητέρα μου ήταν “ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...