Το ενδιαφέρον του στη νεολαία στρέφει το ΚΙΝΑΛ

Μοιραστειτε το

Στροφή στη νεολαία ετοιμάζεται να κάνει το ΚΙΝΑΛ.

Προτεραιότητα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι στη χώρα μας, θέλει να δώσει το Κίνημα Αλλαγής, που επιδιώκει να ανοίξει διάλογο με τις νεαρές ηλικιακές ομάδες, εκείνες δηλαδή που γύρισαν την πλάτη τους τα προηγούμενα χρόνια στην παράταξη.

Στην ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη, γνωρίζουν πολύ καλά ότι τη δεκαετία που πέρασε, το ΠΑΣΟΚ «πληγώθηκε» ανεπανόρθωτα επειδή έχασε την επαφή που διατηρούσε με τις νεαρές ηλικίες. Άλλωστε, τα στοιχεία από τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων την περίοδο 2012-2019, ήταν απογοητευτικά για το πάλαι ποτέ κραταιό κίνημα, που φιλοδοξεί να επιστρέψει για τα καλά στο πολιτικό προσκήνιο, με τον Νίκο Ανδρουλάκη επικεφαλής.

Πλέον, με τον αέρα της ανανέωσης που κυριαρχεί στο κόμμα σε πρόσωπα, αλλά και ηλικία, προσπαθεί να απευθυνθεί στην ελληνική νεολαία, βάζοντας ιεραρχικά στις πολιτικές τους δράσεις τα ουκ ολίγα προβλήματα που την απασχολούν, με πρώτο και κύριο την ανεργία, η οποία «θερίζει», αλλά και το ζήτημα τον ενοικίων.

«Η Ελλάδα παραμένει στην πρώτη θέση στην ανεργία των νέων στις ηλικίες 17-24, οι μισθοί στη χώρα μας είναι από τους χαμηλότερους στην ΕΕ, και οι τιμές των ενοικίων παραμένουν απλησίαστες για τα νέα ζευγάρια. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν απασχόλησαν τους κ. Μητσοτάκη και κ. Τσίπρα στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. Ήταν μια ακόμη κακόγουστη και αδιάφορη “κοκορομαχία”, τόσο αποκρουστική για την κοινωνία. Οι πολίτες ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για αυτά αναζητούν λύσεις», σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ και στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις του κόμματος για το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία σειρά από προτάσεις ειδικά για τους νέους, ελπίζοντας ότι έτσι θα αποκαταστήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη με το συγκεκριμένο κοινό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης: Η ΝΔ έχει αποτύχει – Εμείς είμαστε το αύριο που χρειάζεται ο τόπος

ΚΙΝΑΛ για βίντεο Προγεννητικής Αγωγής: Να αποδοθούν ευθύνες για τον σκοταδισμό στα σχολεία

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...