Το κοριτσάκι της φωτογραφίας πρωταγωνιστεί στην σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Μοιραστειτε το

Το γλυκό κοριτσάκι με τα πανέμορφα ματιά που βλέπουμε στην φωτογραφία, είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας».
Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία απεικονίζεται η Ευγενία Ξυγκόρου στην παιδική της ηλικία!

Ποια είναι η Ευγενία Ξυγκόρου
Η Ευγενία Ξυγκόρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και στην Δραματική Σχολή «Ακαδημία Τεχνών 100».
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε πει για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός: «Δεν μου ήρθε ξαφνικά να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ήταν σαν να το ήξερα πάντα. Από το Γυμνάσιο ήδη. Δεν ήμουν ιδιαίτερα εξωστρεφής στο σχολείο.
Ήθελα να περάσω με πανελλήνιες θεατρικές σπουδές και μετά να πάω σε δραματική. Είμαι πολύ τυχερή γιατί πήγα τυχαία σε μια οντισιόν και ενώ δεν περίμενα να με πάρουν αλλά με πήραν».

Πορεία στην υποκριτική
Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά του ANT1 «Επιστροφή» το 2018. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα χρόνια αργότερα πρωταγωνίστησε και στην σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη Παράνομη».

Φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας». Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala, μιλώντας για τον ρόλο της στην σειρά είχε αναφέρει: «Η Ιουλία είναι πολύ παθιασμένη, κάτι που με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Υπάρχει ένα κομμάτι αθωότητας που δεν έχουμε εμείς σήμερα. Είναι ερωτευμένη με ένα αγόρι, που το υποδύεται ο Δημήτρης Σέρφας. Είναι ένας μεγάλος έρωτας που θυμίζει Ρωμαίο και Ιουλιέτα, Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες.

Πριν έρθει το προξενιό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Στα 4,5 δισ. ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου

Στα 4,5 δισ. ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου...

Απώλεια άνω των 36 δις ευρώ στα Ελληνικά νοικοκυριά από το 2010

Απώλεια άνω των 36 δις ευρώ στα Ελληνικά νοικοκυριά...