Το «Σεσουάρ για δολοφόνους» ετοιμάζεται για καλοκαιρινή περιοδεία – Ποια πρωταγωνίστρια μπήκε στον θίασο;

Μοιραστειτε το

Το «Σεσουάρ για δολοφόνους», η πανέξυπνη κωμωδία των Mπρους Τζόρνταν & Μέριλιν Έιμπραμς ανανεώθηκε και ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Από τον Ιούλιο, το «Studio Antony» και ο χαριτωμένος κομμωτής του, ο Τόνυ, θα δέχονται κόσμο στις πιο μεγάλες πόλεις της Ελλάδας!

Η σκηνοθεσία είναι του Νικορέστη Χανιωτάκη και τη διασκευή υπογράφει ο Θοδωρής Πετρόπουλος.
Στην απολαυστική ομάδα των ηθοποιών που σημείωσε τεράστια επιτυχία το χειμώνα μπήκε η αγαπημένη Βάσω Γουλιελμάκη.

Η αγαπημένη διαδραστική παράσταση,η πιο αλλοπρόσαλλη και απολαυστική κωμωδία, απευθύνεται σε όλους εκείνους που λατρεύουν το χιούμορ, το μυστήριο και το να παίρνουν και οι ίδιοι μέρος στην παράσταση!
Πώς γίνεται αυτό; Γίνεται πολύ εύκολα… γιατί όλοι οι ύποπτοι, ενώ περιφέρονται στην σκηνή, απευθύνονται και στο κοινό και του ζητούν να γίνει πιο παρατηρητικό και πιο καχύποπτο, έτσι ώστε να μπορέσει να βρει την απάντηση στο μέγα σατανικό ερώτημα που 16 χρόνια τώρα ταλανίζει την παράσταση!
Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος της Αμαλίας Τσαλίκογλου;
Λέτε να είναι ο τσαχπίνης κομμωτής Τόνυ (Ιωάννης Απέργης) ήμήπως η μεγαλοαστή κυρία Χατζηπατέρα (Βάσω Γουλιελμάκη), ή εκείνη η ροζ τσιχλόφουσκα-βοηθός«πιστολάκι» Σόφη (Αρετή Πασχάλη) ή μήπως ο μυστηριώδης αντικέρ Λεωνίδας Πέτροβας, (Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου);
Ο  αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος (Δημήτρης Μακαλιάς)  θεωρεί ότι είναι όλοι ύποπτοι! Το ίδιο πιστεύει και ο πανέξυπνος (;) βοηθός του, ο Πανάγος (Χάρης Χιώτης)!
Μία μικρή υπενθύμιση της υπόθεσης: Το έργο εκτυλίσσεται στο κομμωτήριο «Studio Antony». Κάπου στην Αθήνα. Μία μέρα η ιδιοκτήτρια του κτιρίου, που ζει στον πάνω όροφο, βρίσκεται δολοφονημένη και οι υπο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Στα 4,5 δισ. ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου

Στα 4,5 δισ. ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου...

Απώλεια άνω των 36 δις ευρώ στα Ελληνικά νοικοκυριά από το 2010

Απώλεια άνω των 36 δις ευρώ στα Ελληνικά νοικοκυριά...