Τσουρέκι τυλιγμένο σε ΕΔΕ

Μοιραστειτε το

EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Όπως θα έχετε πληροφορηθεί, αναβλήθηκε τελικά η προγραμματισμένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη (στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «η Μέλισσα» στο Πανόραμα) και περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας (νοσοκομεία σε Γιαννιτσά, Έδεσσα, Βέροια). Η αναβολή οφείλεται στην ομίχλη που δεν επιτρέπει την προσγείωση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ας μην στεναχωριέται ο πρωθυπουργός, διότι α) μπορούμε να του στείλουμε τσουρέκι με σοκολάτα μόλις φυσήξει και φύγουνε οι ομίχλες (οι οποίες εκτός από τα προβλήματα νοστιμεύουν τα λάχανα που προορίζονται για τουρσί, μπορεί να δεηθεί κάποιος να του στείλει και απ’ αυτά), β) οι διοικητές των νοσοκομείων Γιαννιτσών και Έδεσσας μπορούν να του αποστείλουν δώρο το τσουρέκι τυλιγμένο με τις κόλλες της ΕΔΕ στις οποίες προσπαθούν να τυλίξουν τους «ήρωες» υγειονομικούς των περιοχών τους.

Αν, πάντως, όλες αυτές οι προσπάθειες και επιθυμίες καταστούν ατελέσφορες και, παρ’ ελπίδα, η ομιχλώδης κατάσταση συνεχιστεί, θέλουμε να ευελπιστούμε ότι θα είναι ανοικτοί όλοι οι δρόμοι για την Πάρνηθα, όπου θα μπορέσει ο πρωθυπουργός να γυμνάσει τους καταπονημένους μύες του από το καθισιό της καραντίνας.

Πηγή
Author: Απόστολος Λυκεσάς

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...