«Χριστούγεννα ONline» από την Περιφέρεια Αττικής / 24 Δεκεμβρίου – 10 Ιανουαρίου – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Χριστουγεννιάτικες Online Εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής

Τις παραστάσεις μπορούν να τις παρακολουθήσουν όλοι στην επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο facebook: https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis και στο: youtube.com/perattika

Με παραμύθια και θεατρικές παραστάσεις για παιδιά αλλά και συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες συνεχίζεται το πλούσιο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής που φέτος επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να βρίσκεται κοντά σε κάθε πολίτη τις ημέρες των γιορτών. Σε αυτήν την πρωτόγνωρη συγκυρία, που όλοι βιώνουμε, δεν θα μπορούσε παρά να συμβάλει ώστε αυτές οι γιορτές να έχουν το φως και τη μαγεία των προηγούμενων, έστω και μέσα από το σπίτι. Γι’ αυτό η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί ένα πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων Online μεταδόσεων με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και εργαζόμενων στο χώρο του Πολιτισμού σε μια μοναδική home edition.

«Χριστούγεννα ONline με την Περιφέρεια Αττικής», μία πρωτοβουλία  του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη για ένα ξεχωριστό, πολυσυλλεκτικό και προσαρμοσμένο στις επιταγές των καιρών πρόγραμμα, σε συνδυασμό με την αγαστή συνεργασία αλλά και τον άψογο συντονισμό της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Ελένης Δουνδουλάκη και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις Χάρη Ρώμα.

Από την παραμονή Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου στις 20:00 και μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου το βράδυ σε ένα μοναδικό home edition πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, η Περιφέρεια Αττικής έχει επιλέξει παραστάσεις και συναυλίες όπου όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν – δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς – στην επίσημη σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis αλλά και στο κανάλι της στο YouTube youtube.com/perattika.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Το πρόγραμμα θα ενημερώνεται συνεχώς στο FB event https://fb.me/e/3JOd8zKwn, όπου και μπορούν οι πολίτες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να παρακολουθήσουν τις δωρεάν εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής «Χριστούγεννα ONline».

Εδώ θα βρείτε τη δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με αφορμή την έναρξη των εκδηλώσεων:

Δείτε εδώ το trailer των εκδηλώσεων:

Δείτε  ΕΔΩ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πατούλης: «Χρόνια πολλά, με υγεία και ασφάλεια σε όλους τους πολίτες και τις οικογένειές τους»

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής με τον Δήμαρχο Αθηναίων

Εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση στην Π.Ε. Αν. Αττικής

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα