Όταν τα μοδάτα εστιατόρια του Λονδίνου ανακαλύπτουν τα σκουλήκια και τους γρύλους

Μοιραστειτε το

«Δεν λέω στον κόσμο ότι είναι σκουλίκι μέχρι να το φάνε, γιατί δεν θέλουμε να δηλητηριάσουμε το μυαλό τους, και να σκεφτούν αμέσως ότι είναι αηδιαστικό», λέει στην κριτικό γεύσης της Independent, Hanna Twiggs.
Η ίδια πάντως, μετά το αρχικό σοκ, δεν το βρίσκει καθόλου αηδιαστικό. Χαρακτηρίζει τη γεύση διακριτική, κάπως γλυκιά, με λίγο umami. Η απλότητα του σούσι, όπως λέει, είναι το τέλειο όχημα για να μεταφέρει τις πολύπλοκες γεύσεις, έστω και σε μικρές δόσεις: ο Tanyag πασπαλίζει μια πολύ μικρή ποσό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...