TOP 10 media: Δεν είναι αυτό που νομίζεις, αγάπη μου

Μοιραστειτε το

«Μούγκα» από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για την επίσκεψη του Ζόραν Ζάεφ στην Ελλάδα. Εξαφανίστηκαν όλοι που φορούσαν περικεφαλαίες ίσως για να μη δείχνουν «βλάκες με περικεφαλαίες». Οχι βέβαια οι υπουργοί και οι πολιτικοί που εκμεταλλεύτηκαν μια χαρά το εθνικιστικό (πείτε το και εθνικό, δεν με πειράζει) φρόνημα κάποιων συμπολιτών μας, αυτοί μια χαρά πονηροί είναι. Εξ ου και η αφωνία.

Αλλά το καλύτερο το έκανε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός ανεβάζει στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media τις συναντήσεις που κάνει ιδίως με τους ξένους ηγέτες. Τη μόνη συνάντηση που δεν ανέβασε είναι αυτή με τον Ζόραν Ζάεφ. Ούτε φωτογραφία ούτε τίποτε.

Λάθος του. Θα μπορούσε να την ανεβάσει τη φωτογραφία και αν τον ρώταγε ας πούμε κάτι ο Αντώνης Σαμαράς, ας του έλεγε, όπως ο απατημένος σύζυγος, «δεν είναι αυτό που νομίζεις, αγάπη μου».

Είπα «Αντώνης Σαμαράς» και σκέφτηκα τους πολιτικούς της ανδρικής σχολής. Το απέδειξε και τώρα ο κ. Σαμαράς πόσο άνδρας είναι. Εσπασε, λένε, πέντε πιάτα στην κουζίνα από τα νεύρα του.

Αλλά και από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ εξαφανίστηκε η επίσκεψη. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ λόγου χάριν έπαιξε για 2 λεπτά μόλις μαζί με την επίσκεψη Ράμα. Κάτω από το χαλί την έκρυψαν. Είδατε η λίστα Πέτσα που τόσο την / τους κατηγορούμε; Κάνει ο σωτήρας μας, ο πρωθυπουργός μας, ο Τσόρτσιλ, συνάντηση με ξένο ηγέτη και τα ΜΜΕ της λίστας αδιαφορούν. Για να μη λέμε ότι μόνο τον υμνούν ό,τι κι αν κάνει. Οοοοοοχι βέβαια.

▶ O ΣΚΑΪ ενοχλείται από το ΕΣΡ, όχι από το Big Brother

Την Τρίτη ο όμιλος ΣΚΑΪ καλείται να δώσει εξηγήσεις στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για τα γνωστά χυδαία σχόλια παίκτη του «Big Brother» περί βιασμού. Τα σχόλια προβλήθηκαν στο live stream του ριάλιτι, από το site του καναλιού. Ο ΣΚΑΪ ελέγχεται για παράβαση διατάξεων που αφορούν (1) την «προβολή μέσω ιστοτόπου οπτικοακουστικού περιεχομένου με υποβαθμισμένη ποιοτική στάθμη», (2) τη «μη τήρηση κανόνων ευπρέπειας στη συμπεριφορά», (3) την «προβολή και εξύμνηση εγκλημάτων», (4) την «προσβολή ανθρώπινης αξίας» και (5) τις «διακρίσεις στη βάση φύλου».

Στο Φάληρο, μαθαίνουμε, είναι έξαλλοι με την κλήση τους από το ΕΣΡ διότι θεωρούν, σωστά νομίζω, ότι το Συμβούλιο είναι αναρμόδιο για το internet. Εως τώρα πάντως δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο, το ΕΣΡ δεν ασχολήθηκε ποτέ με το διαδίκτυο. Είναι προφανές πως το Συμβούλιο θα εξετάσει συνολικά τον ΣΚΑΪ για το Big Brother. Αν και στην τηλεόραση το κανάλι επιλέγει πολύ πιο light πράγματα, κάποιους τύπους σε ένα σπίτι να μην έχουν τι να κάνουν και να παίζουν με μπαλόνια.

Αυτό που δεν δημιουργεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ δεν ενοχλείται από τα σκουπίδια του Big Brother αλλά επιμένει να τα υποστηρίζει.

Πηγή
Author: Δημήτρης Κανελλόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...