Η μεσογειακή διατροφή να μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης από τον COVID-19

Μοιραστειτε το

Και όμως, η μεσογειακή διατροφή, σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης από τον COVID-19. 

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει, από συστηματική ανασκόπηση, που δημοσιεύθηκε στο έγκριτο διεθνές περιοδικό PLoS ONE, που αφορά τη σχέση της προσήλωσης στο Μεσογειακό πρότυπο διατροφής ως προς τα συμπτώματα και τη βαρύτητα της COVID-19.
Όπως αναφέρουν η Παθολόγος, Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής της Θεραπευτικής Κλινικής (Νοσοκομείο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Καμένα Βούρλα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση των προσφυγόπουλων

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες ομάδας κατοίκων στα...

Σάμος: Θρήνος, λουλούδια και λευκά ρούχα στις κηδείες της Κλαίρης και του Άρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν σήμερα στο Βαθύ της Σάμου οι κηδείες...