Ποια «καλά» λιπαρά αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου; | in.gr

Μοιραστειτε το

Η κατανάλωση «καλών» λιπαρών (πολυακόρεστων και μονοακόρεστων) έχει συνδεθεί με καλύτερη υγεία του εγκεφάλου και της καρδιάς. Ωστόσο, νέα έρευνα αποκάλυψε ότι μια υψηλότερη αναλογία στην πρόσληψη ωμέγα-6 έναντι ωμέγα-3 λιπαρών οξέων σχετίζεται με μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου από κάθε αιτία.
Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα βρίσκονται φυσικά σε τροφές, όπως τα λιπαρά ψάρια (σολομός, τόνος, σαρδέλες), ο λιναρόσπορος, τα καρύδια και οι σπόροι chia. Εκτός από την υγεία …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα