Τι πρέπει να κάνει ένα εστιατόριο για να κερδίσει αστέρι Michelin; Δύο σεφ απαντούν

Μοιραστειτε το

Πρόκειται για την υψηλότερη διάκριση που απονέμεται σε ένα εστιατόριο, αλλά εδώ και δεκαετίες, η διαδικασία απονομής τους καλύπτεται από μυστικότητα.

«Ακόμα και για εμάς, ο Οδηγός Michelin είναι λίγο “θολός”», λέει στο BBC News η Julia Sedefdjian, η οποία έγινε η νεότερη σεφ της Γαλλίας με αστέρι Michelin σε ηλικία 21 ετών. «Δεν είναι ότι έχουμε μπροστά μας μια κλίμακα βαθμολόγησης».
Όμως, δεδομένης της αυστηρής ανωνυμίας των επιθεωρητών του Οδηγού, ίσως οι μόνοι που μπορούν να δώσουν πληροφορίες για το τι πραγματικά χρειάζεσαι για να κερδίσεις ένα αστέρι Michelin, είναι οι ίδιοι οι σεφ.

Ο Οδηγός Michelin ξεκίνησε ταπεινά το 1900 ως ένας δωρεάν οδηγός για τους πελάτες της ομώνυμης εταιρείας ελαστικών, που υποδείκνυε σταθμούς ανεφοδιασμού, ξενοδοχεία και εστιατόρια. Η ιεραρχία των τριών αστέρων εμφανίστηκε μόλις το 1931, με το ένα αστ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Υπόθεση Ναβάλνι: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητά να ενταθούν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε απόφαση, με την οποία ζητά...

Τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη – 8 νεκροί και 12 τραυματίες (Βίντεο)

Τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη , όταν όχημα έπεσε...