Άγιοι Ανάργυροι: Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα – Το μαχαίρι, το κινητό κι οι τσάντες

Μοιραστειτε το

Άγιοι Ανάργυροι: Ανατριχίλα από τις νέες εικόνες 

Νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων ήλθε στο φως της δημοσιότητας.
Στις εικόνες που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ξεκάθαρα ότι η 28χρονη Κυριακή, έπεσε νεκρή μια ανάσα από το κουβούκλιο του φρουρού. Ανάμεσα στις φωτογραφίες, διακρίνεται το όργανο του φόνου, το ματωμένο μαχαίρι, με το οποίο ο δράστης χτύπησε πέντε φορές την άτυχη Κυριακή. Το κορίτσι έχασε πολύ αίμα.

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος μίλησε για τέτοια κηλίδωση γύρω από άψυχο σώμα, που καταγγέλλεται ότι η Κυριακή έμεινε αβοήθητη και μετά την επίθεση με μαχαίρι!
Όπως καταγγέλλει η δικηγόρος της μητέρας της Κυριακής Γρίβα, Έλενα Τζούλη, «δεν έγινε καμία προσπάθεια να ανακάμψουν την ακατάσχετη αιμορραγία, ξεψύχησε μπροστά τους. Εκ της ιδιότητάς τους όφειλαν να πιέσουν, να δείξουν ότι κάτι κάνουν. Ούτε αυτό έκαναν».

Πού βρέθηκε το μαχαίρι

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, το μαχαίρι, με λάμα 20 εκατοστών, δεν εντοπίστηκε στο σημείο του εγκλήματος, δίπλα στο άψυχο σώμα της κοπέλας, αλλά δύο μέτρα μακριά, δίπλα στην πόρτα του φρουρού.
Σύμφωνα με κατάθεση της νεαρής αστυφύλακα, ο φρουρός δεν αφοπλίζει τον δράστη αμέσως, αλλά λίγη ώρα αργότερα, όταν η 22χρονη άπειρη συνάδελφός του κατεβαίνει από τον 1ο όροφο στην είσοδο, βλέπει τον δράστη στην άκρη ελαφρά τραυματισμένο, με το όπλο στο χέρι και σε εκείνο το σημείο ζητά από τον φρουρό να αφοπλίσει τον δράστη.
Δίπλα στο άτυχο κορίτσι είναι πεσμένο το κινητό. Παραδίπλα, η τσάντα της που περιείχε το τελευταίο γράμμα του δράστη και δυο φωτογραφίες του, τα οποία εκείνο το βράδυ η Κυριακή τα έφερε στην τσάντα της προκειμένου να τα δώσει στους αστυνομικούς, ώστε να εντοπίσουν τον άνδρα που φοβόταν. Δίπλα στο σκηνικό της φρίκης, και η τσάντα του δράστη, στην οποία έφερε δισκία με βαριά ηρεμιστικά, το εισιτήριο ταξιδιού από την Άρτα στην Αθήνα και τη μωβ θήκη που έκρυβε το μαχαίρι.
Τι αναφέρουν οι συγγενείς του θύματος για τα βίντεο

Οι συγγενείς του θύματος μιλούν για πιθανότητα αλλοίωσης των βίντεο. Ο τεχνικός ασφαλείας του δικτύου που έδωσε ένορκη κατάθεση φέρεται να υποστήριξε τα εξής:
«Συνεργάζομαι με την εταιρεία που έχει την συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη του συστήματος επιτήρησης με κάμερες του κτηρίου που στεγάζεται το τμήμα. Στις 16 Απριλίου, μετά από αίτημα των αρχών, σας το παραδίδω. Όπως είδα πριν από την αφαίρεσή του, υπάρχουν δεδομένα καταγραφής από την ημέρα του φόνου, από τις 21.40 εως και σήμερα».

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...