Αντώναρος στο Newsbomb.gr: Είμαι κεντρώος – Αν κάποιοι έχουν προσωπικές πικρίες ας τις κρατήσουν

Μοιραστειτε το

Ο Ευάγγελος Αντώναρος μιλά στο Newsbomb.gr και την Αμαλία Κάτζου 

Σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο Newsbomb.gr και την Αμαλία Κάτζου προχωρά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στο ερώτημα ποιο είναι το διακύβευμα, είπε: «Είναι διπλό, θα αποφασιστεί η σύνθεση του ευρωκοινοβουλίου. Πρέπει να αποφύγουμε την ολίσθηση προς την άκρα Δεξιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Προσδοκώ ότι θα έχουμε τον ίδιο αριθμό ευρωβουλευτών», συνέχισε ο κ. Αντώναρος. Μάλιστα, αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις και σε σύγκριση των ποσοστών, είπε: «Αν θέλουν να συγκρίνουμε τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών, να το κάνουμε. Αλλά δεν μπορεί να συγκρίνει ο Μητσοτάκης τα ποσοστά και να μην μετρά σωστά αυτά του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είμαι Κεντρώος και αμετακίνητος. Ούτε δεξιός ήμουν», συνέχισε ο Ευάγγελος Αντώναρος. «Μία μερίδα πολιτών μένει ακόμη στη γκρίζα ζώνη», συμπλήρωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

«Κλειδί είναι η αδιευκρίνιστη ψήφος εκείνων που δεν θέλουν να ανήκουν σε ένα κόμμα», ανέφερε ο κ. Αντώναρος, προσθέτοντας: «Οι άνθρωποι αυτοί προέρχονται από τον Κεντρώο Χώρο». Όπως τόνισε ακόμη, οι άνθρωποι αυτοί διατηρούν το προνόμιό τους να σκέφτονται μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε είπε ότι είναι με το ένα πόδι εκτός ΣΥΡΙΖΑ οι κ.κ. Χρήστος Σπίρτζης και Κώστας Ζαχαριάδης. «Πρέπει να πάμε με κοινό στόχο και με ενιαίο πολιτικό λόγο», συνέχισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την κόντρα Κασσελάκη – Ανδρουλάκη είπε: «Ο χώρος στον οποίο θα εκφραστούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πιο αυθεντικός εκφραστής της Αριστεράς».

Για την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Ευάγγελος Αντώναρος είπε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στη Μαρινέλλα. Ο Στέφανος Κασσελάκης φέρνει τούμπα τον τρόπο που ασκείται η πολιτική μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει απήχηση στον κόσμο».

«Έχουμε έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο κ. Αντώναρος, προσθέτοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας, το βράδυ των εκλογών είπε: «Τον ΣΥΡΙΖΑ που ξέρατε, ξεχάστε τον. Είμαστε μπροστά σε νέες εποχές».

Για το αν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν είναι το επιθυμητό, ο κ. Αντώναρος είπε: «Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο καλό που δεν τολμούμε να το πούμε. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι έκπληξη».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...