Κασσελάκης: «Καλός» ο Μητσοτάκης για την Κομισιόν, «κακός» για την Ελλάδα – Απόγνωση στον ΣΥΡΙΖΑ

Μοιραστειτε το

Ανατρέχοντας στο παρελθόν, μπορεί κάποιος να εντοπίσει αποθεωτικά σχόλια του νυν προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρωθυπουργό.

Τρόπο να διαχειριστούν τα εξαιρετικά λόγια που χρησιμοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναζητούν από την Κουμουνδούρου, καθώς ήδη υπάρχουν αντιδράσεις στη βάση και σε μικρομεσαία στελέχη, που αδυνατούν να υπερασπιστούν στους ψηφοφόρους του κόμματος, τα λόγια του αρχηγού τους.

Ανατρέχοντας στο παρελθόν, μπορεί κάποιος να εντοπίσει αποθεωτικά σχόλια του νυν προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρωθυπουργό. Τα περισσότερα από αυτά τα κείμενα του Στέφανου Κασσελάκη, ανάγονται στην εποχή που βρίσκονταν στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα έχει αναδείξει επαρκώς ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς, στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και το Newsbomb.gr.

Μάλιστα, ο ίδιος ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, Μανώλης Καπνισάκης, με συνέντευξη του στην εφημερίδα «Documento», είχε αποκαλύψει ότι υπήρξε πρόταση υπουργοποίησης προς την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε τις εκλογές του 2019 – με το Μέγαρο Μαξίμου να το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Μιλώντας στη τηλεόραση του Attica, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενημέρωσε τους πολίτες ότι είναι θετικός στο να είναι ο έλληνας πρωθυπουργός, ο επόμενος πρόεδρος της Κομισιόν.

«Να είναι Έλληνας, ναι. Το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο πολύ με το “ων” του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν και έχω κι εκεί ενδοιασμούς όσον αφορά στην αλαζονεία και στη χειραγώγηση του πληθυσμού, το πρόβλημά μου είναι με τη στυγνή νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζει», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ερώτημα που εύλογα τίθεται, είναι το πως γίνεται να «σέρνει» τα μύρια όσα στον πρωθυπουργό για τα όσα εφαρμόζει στην Ελλάδα και να τον θεωρεί κατάλληλο για την Ευρώπη. Πιστεύει, ας πούμε, ότι στις Βρυξέλλες θα ασκήσει ένα άλλο μείγμα πολιτικής;

Διότι σχεδόν οι μισές νομοθετικές ρυθμίσεις που ψηφίζονται από την ελληνική Βουλή, είναι ευρωπαϊκές οδηγίες. Ας μην αναφερθούμε αναλυτικά στις επιπτώσεις που έχουν στη ζωή των ευρωπαίων, οι αποφάσεις που λαμβάνονται από τις Συνόδους Κορυφής και μετά μετατρέπει από σχέδιο, σε πράξη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

«Μ’ αυτό λοιπόν έχω πρόβλημα, με την πολιτική του έχω πρόβλημα, δεν έχω πρόβλημα τόσο πολύ με τον άνθρωπο τον ίδιο (…) Απλά θεωρώ ότι η πολιτική που εφαρμόζει εγχώρια, είναι άκρως προβληματική, είναι άδικη και είναι και απάνθρωπη σε πολύ μεγάλο βαθμό», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας ακόμα πιο αντιφατική την τοποθέτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η δήλωση έχει προκαλέσει «φουρτούνες» στην Κουμουνδούρου. Ήδη, πολλά στελέχη του κόμματος θέτουν τα παραπάνω ερωτήματα, όπως και η βάση, που αδυνατεί να αντιληφθεί τα λεγόμενα Κασσελάκη.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...