Ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης συναντήθηκε με το νέο προεδρείο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Μοιραστειτε το

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης συναντήθηκε με το νέο προεδρείο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο Δημαρχείο της Αθήνας.

Ο κ. Καμίνης συνεχάρη τον πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την επανεκλογή του και σημείωσε ότι ο δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για στήριξη των επαγγελματιών της Αθήνας και για νέες ευκαιρίες στην πόλη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων συζήτησε με τους εκπροσώπους του Ε.Ε.Α. τα ζητήματα που αφορούν χιλιάδες επαγγελματίες, αναφορικά με την υπερφορολόγηση και τις εισφορές, και παρουσίασε το σχέδιο του για παρεμβάσεις στην πόλη ύψους 85 εκατ. ευρώ κατά την τρέχουσα χρηματοδοτική περίοδο, αλλά και την παρέμβαση στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας με στόχο την ανάκαμψη στην οικονομική καρδιά της πρωτεύουσας.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΕΕΑ συμμετείχαν ακόμα οι κ.κ. Δημ. Γαβαλάκης Γενικός Γραμματέας, Νικ. Γρέντζελος Α’ αντιπρόεδρος, Νικ. Κογιουμτσής Β’ αντιπρόεδρος, Θεόδ. Βλάρας, πρόεδρος Τουριστικών Καταστημάτων Πλάκας και Νικ. Σεφεριάδης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Μοναστηρακίου. Από πλευράς δήμου Αθηναίων, η αντιδήμαρχος Εμπορίου, Ανάπτυξης και Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων κυρία Νέλλη Παπαχελά, η πρόεδρος της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων κυρία Μαρία Λογοθέτη και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Αλέξης Γαληνός, και η συντονίστρια της παρέμβασης για το Εμπορικό Τρίγωνο κυρία Ελίνα Δάλα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα